Harmonic Horse

– Fordi du og din bedste heste ven fortjener det

Om Mig


Motivation

Jeg har altid været glad for heste og har mange års erfaring med ridning og hestepleje. Jeg har været meget omkring på hesteskoler og stævner, og én af mine største glæder ved dette har ikke kun været hestene og de talentfulde ryttere, men også at mødes med mennesker hvis passion og kærlighed for heste afspejler min egen.

Jeg fik selv en ældre hest for et par år tilbage hvis velvære betød meget for mig og inspirerede mig til at lære, hvordan man bedst kunne tage sig af heste i alle aldre. Mit største ønske var at finde ud af, hvordan man kan give sin hest deres bedste tilværelse. Derefter blev mit mål at hjælpe andre, der ligesom mig, også ville forbedre velværet for deres heste.

Kvalifikationer

Jeg er uddannet hestemassør fra center for dyreterapi i Hirtshals og er blevet undervist i, hvordan man evaluere på hestens bevægelse, muskelsætning samt spændinger og restriktioner i muskler, bindevæv og led. Dertil har jeg også lært at udføre en fuld hestemassage suppleret med andre afspændingstekniker.

Denne uddannelse er internationalt godkendte med IICT(International Institute for Complementary Therapists) og IEBWA(International Equine Body Worker Association) godkendelse.

Uddannelsen er også godkendt til tegnelse af ansvarsforsikring i Danmark og den gør mig til et medlem i foreningen af godkendte hesteterapeut i Danmark: Godkendt-hesteterapeut.dk