Harmonic Horse

– Fordi du og din bedste heste ven fortjener det

Om Mig


Motivation

Jeg har altid været glad for heste og har mange års erfaring med ridning og hestepleje. Jeg har også været meget omkring og jeg har set mange med lige så stor passion og kærlighed for heste, der afspejler min egen.

Jeg fik selv en ældre hest for et par år tilbage hvis velvære betyder meget for mig, og dette inspirerede mig til at lære, hvordan man bedst kan tage sig af heste i alle aldre, så man kan give sin hest deres bedste tilværelse. Derefter blev mit mål at hjælpe andre, der ligesom mig, også ville forbedre velværet for deres heste.

Kvalifikationer

Jeg er uddannet hestemassør fra center for dyreterapi i Hirtshals og er blevet undervist i, hvordan man evaluere på hestens bevægelse, muskelsætning samt spændinger og restriktioner i muskler, bindevæv og led. Dertil har jeg også lært at udføre en fuld hestemassage suppleret med andre afspændingstekniker.

Denne uddannelse er internationalt godkendte med IICT(International Institute for Complementary Therapists) og IEBWA(International Equine Body Worker Association) godkendelse.

Uddannelsen er også godkendt til tegnelse af ansvarsforsikring i Danmark og den gør mig til et medlem i foreningen af godkendte hesteterapeut i Danmark: Godkendt-hesteterapeut.dk